16. heinäkuuta 2015

Dress, cats and "the yellow one"

Nyt olisi ensimmäinen mekko valmiina Pistoksissa-kirjasta. Tästä ei tullut ehkä mikään lempimekkoni, mutta kyllä sitä varmasti tulee jonkin verran käytettyä. Mallina on Megan-mekko hieman lyhennettynä versiona. Saatan piakkoin uskaltaa ruveta työstämään saman kirjan toista mekkomallia, Lilou-leninkiä, joka on hieman haastavampi sekä malliltaan että rakenteiltaan. Totesin myös, että tästä kankaasta on tosi vaikea saada hyviä kuvia...


Pari kissaa halusi tällä kertaa välttämättä mukaan kuvauksiin, joten nappasin sitten niistäkin kuvat siinä samalla. Toinen kissoista sai myös toimia tyynynä virkkaamalleni amigurumille, joka vaihtaa asuinpaikkaa vielä tänä kesänä. Tämä amigurumi on siis otsikon "the yellow one", koska en ole keksinyt tällaisille amigurumeille vielä kunnon nimitystä.



Sitten vielä musiikkia! Huomasin, että en ole valinnut vielä kertaakaan Marilyn Mansonia, joten asia pitää korjata hetimmiten. Olen kuunnellut Mansonia nyt noin kolme ja puoli vuotta, ja valitettavasti minunkin täytyy todeta, että hän teki aikaisemmin parempaa musiikkia kuin nykyään. Valitsin lopulta vuonna 1998 julkaistulta Mechanical Animals -albumilta yhden suosikeistani.

Marilyn Manson - Coma White

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti